Vastuullisuus

Meille sana ”Vastuullisuus” pitää sisällään kaiken vastuullisuuden.

Ekologinen vastuullisuus muodostuu ympäristön suojeluun ja huomioimiseen liittyvistä arvoista ja käytännöistä yrityksemme toiminnassa. Sosiaalinen vastuullisuus liittyy yrityksemme yhdenvertaiseen ja reiluun toimintaan, koskien niin henkilöstöä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin.

Toiminnassamme monet asiat, kuten esimerkiksi paikallisten tuotteiden suosiminen, liittyy sekä ekologiseen että sosiaaliseen vastuullisuuteen. Yrityksessämme vastuullisuuteen liittyy myös kulttuurinen ja taloudellinen kestävyys, laatu ja turvallisuus.

Yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi -sertifikaatti ja Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -laatumerkki. Lisäksi olemme liittyneet sateenkaariystävällisten matkailuyritysten verkostoon ja Koitelin Tunnelmatuvalla on Tervetuloa pyöräilijä -tunnus.

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme ja annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten vastuullisuus toiminnassamme näkyy.

Vastuullisuuslupauksemme

1. Tervetuloa meille juuri sellaisena kuin olet! Kohtelemme kaikkia ihmisiä yhdenvertaisesti, emme salli syrjintää.

2. Tiedostamme toimintamme ympäristövaikutukset ja pyrimme minimoimaan haitat. Meille on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi -sertifikaatti.

3. Haluamme vaikuttaa ja jakaa hyviä asioita, siksi lahjoitamme vuosittain yleishyödyllisille tahoille. Myös osuus tiettyjen palveluiden tuotoista menee hyväntekeväisyyteen*.

4. Tuemme henkilökuntaamme, kannustamme ja teemme yhdessä. Pyrimme siihen, että jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan.

5. Kehitämme itseämme vastuullisuuden kentällä. Työstämme Sustainable Travel Finland -ohjelmaa (STF), johon sisältyy oman vastuullisuustoiminnan jatkuva seuraaminen ja kehittäminen.

*Koskenlaskut ja koskiuinnit: Suomen Luonnonsuojeluliitto, Tiimipolku: Oulun seudun Mielenterveys ry, Perioululainen ömeisingreis: SPR:n Oulun osaston ystävätoiminta. Lahjoitussumma: O,5 €/hlöl